Kvadrat Shade Minimal Bracket L

Minimal beperkt niet alleen het materiaalgebruik maar is ook duurzaam en zeer eenvoudig te monteren

Informatie

Minimal is een door Ronan & Erwan Bouroullec ontworpen rolgordijnsysteem dat het 'beste minimum' biedt. De basis van het product is een innovatieve beugel die uit één stuk gevouwen staal is vervaardigd. Minimal beperkt niet alleen het materiaalgebruik tot een minimum, het is ook duurzaam en zeer eenvoudig te monteren, installeren en te gebruiken. Bovendien is het uitzonderlijk flexibel, zowel esthetisch als functioneel. De minimalistische, industriële uitstraling past naadloos in de meeste ruimtes.

De Minimal beugel is geschikt voor montage op vaste ramen en draai-kiepramen (kiep-kantelramen)  en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Het product is leverbaar in drie maten: S, M en L, waarmee breedtes tot 300 cm en hoogtes tot 560 cm mogelijk zijn! De Kvadrat Shade Minimal Bracket is geschikt voor alle beschikbare bedieningsopties: gepatenteerde Twin Pull, ketting en gemotoriseerd. Voor een snelle en veilige installatie zijn er profielen in aangepaste breedtes beschikbaar voor de S- en M-systemen.

Minimal kan eenvoudig worden gedemonteerd. Zo kun je het doek gemakkelijk vervangen zonder dat het hele systeem uit elkaar gehaald of vervangen hoeft te worden. 

Breedte Van 30 tot 300 cm
Hoogte Van 30 tot 560 cm
Bevestiging Wand, Plafond
Bediening Handbediening met kogelketting, Gemotoriseerd 24V DC motor, Gemotoriseerd 12V Batterij

Hieronder vind je de mogelijke profielkleuren voor deze binnenzonwering. Speciale (RAL) kleuren op aanvraag.

RAL 9005 RAL
9005
RAL 9003 RAL
9003
RAL 7016 #353C40 RAL
7016
5 jaar garantie
Geproduceerd in Nederland

Vind een specialist in de buurt

Laat je inspireren bij een van de vele Kvadrat Verosol verkooppunten in Nederland en België. Onze dealers geven je advies op maat en vertellen je graag meer over de voordelen die gemetalliseerde raambekleding jou te bieden heeft.

Vind een verkooppunt