Paneelgordijn T11

Unieke schuifgordijnen met verticale panelen stof: bepaal zelf welk deel van het raam je bedekt

Informatie

Op zoek naar een flexibele vorm van raamdecoratie voor je woning of werkplek? Met paneelgordijnen creëer je sfeer en bepaal je zelf welk deel van je raam je wilt bedekken. Paneelgordijnen hangen aan een railsysteem met meerdere sporen. De panelen bestaan uit losse, verticale stroken stof die je afzonderlijk van elkaar kunt verschuiven. Ze worden daarom ook wel schuifgordijnen genoemd.

Bij Kvadrat Verosol leveren we transparante, semi-transparante, ondoorzichtige en verduisterende paneelgordijnen. Met een (semi-)transparant paneelgordijn geniet je van je uitzicht, ook als de panelen dicht zitten. Tegelijkertijd zorgt het gemetalliseerde textiel ervoor dat je overdag geen inkijk heb. Liever raambekleding waarmee je ook ’s avonds geen inkijk hebt? Kies dan voor een ondoorzichtige of verduisterende stof. Daarmee geniet je ook in de avonduren van je privacy.

Zoek je raambekleding voor een grote raampartij? Dan zijn paneelgordijnen zeker de overweging waard. Bij Kvadrat Verosol leveren we paneelgordijnen van maximaal 300 cm hoog en maximaal 600 cm breed. Zo bieden we zelfs voor zeer grote ramen een mooie oplossing!

Breedte Van 150 tot 600 cm
Hoogte Van 100 tot 300 cm
Bevestiging Plafond
Bediening Trekstang (standaard), Koordbediening

Hieronder vind je de mogelijke profielkleuren voor deze binnenzonwering. Speciale (RAL) kleuren op aanvraag.

9010 Reinwit #fcfaf5 9010
Reinwit
0000 Blank #ffffff 0000
Blank

Sluiting zijsluiting, middensluiting

Overlap ca. 5 cm

3 jaar garantie
Geproduceerd in Nederland

Vind een specialist in de buurt

Laat je inspireren bij een van de vele Kvadrat Verosol verkooppunten in Nederland en België. Onze dealers geven je advies op maat en vertellen je graag meer over de voordelen die gemetalliseerde raambekleding jou te bieden heeft.

Vind een verkooppunt