Standaard rolgordijn QS80

tot 280 cm breed

Informatie

Een zeer robuust en stil rolgordijnsysteem met innovatieve eigenschappen. De QS80 serie is uitermate geschikt voor bredere ramen, tot een breedte van 280 cm. Dit rolgordijn is ook beschikbaar als cassette-uitvoering. De cassette is voorzien van een speciale kettingdoorvoer waardoor het rolgordijn nagenoeg geruisloos bedienbaar wordt.

De rolgordijnen uit de Kvadrat Verosol QS80 serie worden op maat gemaakt en kenmerken zich door het mooie design en de zeer lichte bediening. Er zijn diverse opties mogelijk, zo is er naast de standaard uitvoering ook een cassette-uitvoering die dankzij een slimme ontwikkeling zeer geruisloos is, ondanks de aluminium ketting waarmee het product bediend wordt. Kvadrat Verosol rolgordijnen zijn ook als elektrische variant verkrijgbaar, waardoor het gebruikersgemak nog meer toeneemt.

Breedte Van 70 tot 280 cm
Hoogte Van 100 tot 400 cm
Bevestiging Wand, Plafond
Bediening Handbediening, Gemotoriseerd 24V DC motor, Gemotoriseerd 12V Batterij

Hieronder vind je de mogelijke profielkleuren voor deze binnenzonwering. Speciale (RAL) kleuren op aanvraag.

0000 Blank #ffffff 0000
Blank
9001 Crèmewit #E9E0D2 9001
Crèmewit
9004 Zwart #2A2A2C 9004
Zwart
9010 Reinwit #fcfaf5 9010
Reinwit
9016 Verkeerswit #f1f0ea 9016
Verkeerswit

Montageprofiel QS81:
Het belangrijkste kenmerk van dit rolgordijn is het gebruikersgemak en comfort. Het rolgordijn is voorgemonteerd in een montageprofiel en kan eenvoudig met montageclips worden bevestigd. Ondanks de aluminium ketting is het rolgordijn erg stil en licht in de bediening.

Montageprofiel QS82:
Een rolgordijn netjes opgeborgen in een cassetteprofiel. Het cassettesysteem is zo ontworpen dat de onderlat deel uitmaakt van de cassette. Door het toepassen van een silicone geleiding is het bedienen van het rolgordijn nagenoeg geruisloos ondanks de aluminium ketting. Het cassettesysteem is uit te breiden met profiel zijgeleiding waardoor er één mooi geheel ontstaat.

3 jaar garantie
Geproduceerd in Nederland

Vind een specialist in de buurt

Laat je inspireren bij een van de vele Kvadrat Verosol verkooppunten in Nederland en België. Onze dealers geven je advies op maat en vertellen je graag meer over de voordelen die gemetalliseerde raambekleding jou te bieden heeft.

Vind een verkooppunt