Athos

Ondoorzichtig doek, eenvoudig te reinigen, zeer geschikt voor keuken en badkamer

0107 0107 0107
0127 0127 0127
0197 0197 0197
0237 0237 0237
0797 0797 0797

Informatie

Athos is een elegant, ondoorzichtig mat textiel, ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. Het is ideaal voor ruimtes waar privacy en een aangename omgeving vereist zijn.

Het is bijzonder geschikt voor instellingen in de gezondheidszorg, omdat het kan worden gedesinfecteerd en gemakkelijk te onderhouden is. Het kleurenpalet creëert een serene, schone omgeving.

Samenstelling 100% Polyester
Openheidsfactor 0%
Lichttransmissie 5-7%
Breedte tot 300 cm
Gewicht 220 g/m2
Dikte 0.35 mm
Reflectie
Verblindingsvrij
Doorzicht
Duurzaamheid
Brandvertragend

Resultaten zijn gebaseerd op de lichtste kleur textiel in deze collectie.

  • Textiel uiterlijk
  • Makkelijk schoon te maken

Het textiel wordt geleverd met 5 jaar productgarantie en voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving en normen. Onjuiste reiniging, gebruik buitenshuis, behandeling met chemisch agressieve middelen, en invloeden van buitenaf (o.a. beschadigingen, insecten, vervuilde condensatie) vallen niet onder de garantie.

Schoon deppen met een droge of goed uitgewrongen, vochtige doek. Alleen schoon water gebruiken. Kan ook schoongemaakt worden door middel van een plumeau of voorzichtig door middel van een stofzuiger. Plaats een zachte borstel op de stofzuiger en zet de zuigkracht op de laagste stand. In het geval van vlekvorming, raden we aan contact op te nemen met een professionele reiniger. Verwijder dode insecten direct om vlekken te voorkomen.

Desinfectie
Textiel moet worden gereinigd voordat het wordt gedesinfecteerd, raadpleeg de normale onderhoudsrichtlijnen, anders werken de vermelde middelen niet. De volgende middelen kunnen worden gebruikt: Ethanol (ontsmettingsmiddel), 70-85%. Virkon 1% verdunning, volg de instructies op de verpakking. Op chloor gebaseerde middelen, 1000-1200 ppm actief chloor, bijvoorbeeld wegwerpdoekjes, volg de instructies op de verpakking. Na het afvegen met desinfecterend middel afspoelen met schoon water. Test het middel altijd op een onzichtbare plek. Vermijd onderdompeling van het textiel of de naden. Gebruik geen oplosmiddelen en/of dergelijke producten, omdat deze het oppervlak na verloop van tijd beschadigen.

5 jaar garantie
Geproduceerd in Nederland

Toepassingen

Athos kan worden toegepast in de volgende binnenzonwering:

Vind een specialist in de buurt

Laat je inspireren bij een van de vele Kvadrat Verosol verkooppunten in Nederland en België. Onze dealers geven je advies op maat en vertellen je graag meer over de voordelen die gemetalliseerd textiel jou te bieden heeft.

Vind een verkooppunt