ClearView 833

De beste reflectie op gemetalliseerd polyester met prachtig behoud van uitzicht in alle kleuren

000 Wit 833_000 000
Wit
741 Zandbeige 833_741 741
Zandbeige
765 Donkerbeige 833_765 765
Donkerbeige
829 Zwart 833_829 829
Zwart
936 Staalgrijs 833_936 936
Staalgrijs
998 Donkergrijs 833_998 998
Donkergrijs

Informatie

De ClearView collectie is een absoluut uniek gemetalliseerd doek. Het heeft een uitstekende balans tussen doorkijk en warmte-/ verblindingsbescherming. ClearView heeft ook de beste doorkijk en 's werelds beste reflectie op een gemetalliseerd polyester.

ClearView is ontwikkeld om een verbazingwekkende doorkijk te geven in combinatie met een beperkte openheid en heeft de hoogste reflectie. ClearView scoort "Uitstekende zichtbaarheid" op het volledige kleurengamma door ITA RWTH Aachen Universiteit. ClearView biedt een uitstekend visueel en thermisch comfort terwijl het textielkarakter dichtbij behouden blijft.

ClearView houdt verblinding tegen en vermindert de behoefte aan koeling in de zomer en verwarming in de winter. Het is een duurzaam product; ClearView is vlamvertragend en formaldehyde-, ftalaat-, halogeen- en PVC-vrij.

Samenstelling Polyester
Openheidsfactor 3%
Reflectie zonnestraling 74%
Lichttransmissie 3-4%
Breedte tot 275 cm
Gewicht 210 g/m2
Dikte 0,41 mm
Reflectie
Verblindingsvrij
Doorzicht
Duurzaamheid
Brandvertragend
  • "Uitstekend zicht naar buiten toe" beoordeeld door ITA RWTH Aachen University
  • Superieure prestaties en uitmuntende balans tussen visueel en thermisch comfort
  • Uitstekende doorkijk, met behoud van warmtewering en verblindingsbescherming.

Het textiel wordt geleverd met 3 jaar productgarantie en voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving en normen. Onjuiste reiniging, gebruik buitenshuis, behandeling met chemisch agressieve middelen, en invloeden van buitenaf (o.a. beschadigingen, insecten, vervuilde condensatie) vallen niet onder de garantie.

Gebruik een vochtige doek om het textiel te reinigen. Het gebruik van neutrale zeep is mogelijk. Vermijd agressieve detergenten om de gemetalliseerde zijde te reinigen. Kan ook geborsteld worden of voorzichtig gestofzuigd (verminderde zuigkracht) met een borstelmondstuk. In geval van aanzienlijke vlekken, raden wij u aan contact op te nemen met een professionele stomerij.

3 jaar garantie
Geproduceerd in Nederland

Toepassingen

ClearView 833 kan worden toegepast in de volgende binnenzonwering:

Vind een specialist in de buurt

Laat je inspireren bij een van de vele Kvadrat Verosol verkooppunten in Nederland en België. Onze dealers geven je advies op maat en vertellen je graag meer over de voordelen die gemetalliseerd textiel jou te bieden heeft.

Vind een verkooppunt