ComfortScreen 103

Semi-transparant doek met opvallende tweekleurige weving en prachtig doorzicht

ED01 Wit 103_ED01 ED01
Wit
ED04 Donkerbeige 103_ED04 ED04
Donkerbeige
ED03 Lichtgrijs 103_ED03 ED03
Lichtgrijs
EB01 Zwart 103_EB01 EB01
Zwart

Informatie

De ComfortScreen collectie is een duurzaam en betaalbaar gemetalliseerd screendoek. ComfortScreen heeft een uitstekende waarde/prestatieverhouding en is gemaakt van 100% polyester en dus een duurzame keuze.

ComfortScreen biedt visueel en thermisch comfort met behoud van doorkijk. Dit textiel heeft een geweldig uitzicht naar buiten. De rijke en natuurlijke uitstraling, zowel van veraf als van dichtbij, is fascinerend. Sommige kleuren van dit polyester zijn een bi-color en daardoor uniek binnen de Kvadrat Verosol collectie.

ComfortScreen zorgt voor verblindingsbescherming en vermindert de behoefte aan koeling in de zomer en verwarming in de winter. Het is een duurzaam product; ComfortScreen is vlam vertragend en formaldehyde-, ftalaat-, halogeen- en PVC-vrij. Het gebruik van de ComfortScreen collectie levert een positieve bijdrage aan duurzame bouwmodellen zoals LEED (USA) certificering en BREEAM, gebruikt in meer dan 76 landen (bijv. Verenigd Koninkrijk Nederland en Duitsland).

Samenstelling Polyester
Openheidsfactor 3%
Reflectie zonnestraling 62%
Lichttransmissie 4-7%
Breedte tot 280 cm
Gewicht 250 g/m2
Dikte 0.44 mm
Reflectie
Verblindingsvrij
Doorzicht
Duurzaamheid
Brandvertragend
  • Goed uitzicht naar buiten
  • Uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding
  • Beschermt tegen warmte- en verblinding

Het textiel wordt geleverd met 3 jaar productgarantie en voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving en normen. Onjuiste reiniging, gebruik buitenshuis, behandeling met chemisch agressieve middelen, en invloeden van buitenaf (o.a. beschadigingen, insecten, vervuilde condensatie) vallen niet onder de garantie.

Gebruik een vochtige doek om het textiel te reinigen. Het gebruik van neutrale zeep is mogelijk. Vermijd agressieve detergenten om de gemetalliseerde zijde te reinigen. Kan ook geborsteld worden of voorzichtig gestofzuigd (verminderde zuigkracht) met een borstelmondstuk. In geval van aanzienlijke vlekken, raden wij u aan contact op te nemen met een professionele stomerij.

3 jaar garantie
Geproduceerd in Nederland

Toepassingen

ComfortScreen 103 kan worden toegepast in de volgende binnenzonwering:

Vind een specialist in de buurt

Laat je inspireren bij een van de vele Kvadrat Verosol verkooppunten in Nederland en België. Onze dealers geven je advies op maat en vertellen je graag meer over de voordelen die gemetalliseerd textiel jou te bieden heeft.

Vind een verkooppunt