EnviroScreen 802

Cradle-to-cradle gecertificeerd doek met de beste reflectie op polyester in de markt

000 Wit 802_000 000
Wit
936 Staalgrijs 802_936 936
Staalgrijs
998 Donkergrijs 802_998 998
Donkergrijs
829 Zwart 802_829 829
Zwart
741 Zandbeige 802_741 741
Zandbeige
765 Dark Beige 802_765 765
Dark Beige

Informatie

De EnviroScreen-collectie is een uiterst robuust gemetalliseerd screendoek. Het geeft een warme uitstraling door het textiele karakter van het doek. Kvadrat Verosol EnviroScreen is Cradle to Cradle gecertificeerd en een zeer duurzame keuze.

Het gemetalliseerde doek zorgt voor een optimale zonregulering. Het Polyestergaren is geweven in een unieke, screenachtige structuur die een beperkte openheidsfactor combineert met een goed zicht naar buiten. EnviroScreen biedt visueel en thermisch comfort met behoud van een look met een textielkarakter. EnviroScreen is een duurzaam product en 100% recyclebaar. Dit maakt EnviroScreen de meest duurzame en maatschappelijk verantwoorde keuze op het gebied van binnenzonwering.

Samenstelling Polyester Inherent FR
Openheidsfactor 2%
Reflectie zonnestraling 74%
Lichttransmissie 2-4%
Breedte tot 300 cm
Gewicht 220 g/m2
Dikte 0.46 mm
Reflectie
Verblindingsvrij
Doorzicht
Duurzaamheid
Brandvertragend
  • Screen met hoge prestaties, ontworpen om aan de hoogste milieunormen te voldoen
  • Het best presterende Cradle to Cradle-doek: uitstekend visueel en thermisch comfort
  • Screen met een textiele uitstraling eigenschappen
  • Het doek biedt een warmtewering van 88% (dit is de hoeveelheid warmte die door de combinatie van beglazing en textiel wordt geweerd)
  • Het doek biedt een isolatieverbetering van 28% (de verbetering van de isolatiewaarde ten opzichte van alleen beglazing)

Het textiel wordt geleverd met 3 jaar productgarantie en voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving en normen. Onjuiste reiniging, gebruik buitenshuis, behandeling met chemisch agressieve middelen, en invloeden van buitenaf (o.a. beschadigingen, insecten, vervuilde condensatie) vallen niet onder de garantie.

Kan schoongemaakt worden met een plumeau of voorzichtig door middel van een stofzuiger. Plaats een zachte borstel op de stofzuiger en zet de zuigkracht op de laagste stand. In het geval van serieuze vlekvorming, raden we aan contact op te nemen met een professionele reiniger. Verwijder dode insecten direct om vlekken te voorkomen.

3 jaar garantie
Geproduceerd in Nederland

Toepassingen

EnviroScreen 802 kan worden toegepast in de volgende binnenzonwering:

Vind een specialist in de buurt

Laat je inspireren bij een van de vele Kvadrat Verosol verkooppunten in Nederland en België. Onze dealers geven je advies op maat en vertellen je graag meer over de voordelen die gemetalliseerd textiel jou te bieden heeft.

Vind een verkooppunt