Speel video

Binnenzonwering met gemetalliseerde laag

Zonwering is een belangrijk element in ieder interieur. Om comfortabel te kunnen wonen en werken is zonwering een must. Gemetalliseerde zonwering zorgt ervoor dat het in de zomer binnen lekker koel blijft en in de winter aangenaam warm. Dankzij de gemetalliseerde laag wordt ook verblindend zonlicht buiten gehouden, terwijl je optimaal blijft genieten van het uitzicht en voldoende daglicht. De gemetalliseerde zonwering van Kvadrat Verosol is eenvoudig te gebruiken zonder dat je hoeft te boren en wordt op maat gemaakt.

De ideale klimaatbeheersing

Gemetalliseerde stoffen van Kvadrat Verosol kunnen tot maar liefst 85% van de zonnestralen weerkaatsen. In de winter zorgt dezelfde laag voor een goede isolatie. Hierdoor zorg je voor een hanteerbaar binnenklimaat en minder behoefte aan verwarming en koeling. Zo kun je op jaarbasis tot maar liefst 25% aan energie besparen. 

Ontdek hoe je energie bespaart

Een unieke werking

In de zomer zorgt het metaallaagje voor een zonwerend effect waardoor het binnen koel blijft en in de winter zorgt ditzelfde laagje er juist voor dat de warmte binnen blijft. Daarnaast blijft het zicht naar buiten toe behouden, terwijl je overdag toch van je privacy blijft genieten. We vertellen je graag hoe dit kan!

Ontdek de voordelen

Het Kvadrat Verosol effect

Gemetalliseerde binnenzonwering van Kvadrat Verosol reflecteert zonlicht direct terug naar buiten, waardoor een ruimte in de zomer koel blijft.
In de winter biedt dezelfde laag een isolerende werking waardoor het warmteverlies door ramen wordt beperkt. Zo kun je besparen op verwarmings- en koelingskosten.

Ontdek het effect


De kenmerken van Kvadrat Verosol binnenzonwering

Transparantie
Transparantie

Een eenzijdig transparante stof die overdag een perfect uitzicht naar buiten geeft en tegelijkertijd privacy biedt door de inkijk van buitenaf te blokkeren. Bijna elke graad van transparantie is mogelijk.

Reflectie
Reflectie

Een stof die zonlicht weerkaatst en hinderlijk licht filtert. Dit voorkomt verblinding en maakt tegelijkertijd een perfecte doorkijk mogelijk.

Warmtecomfort
Warmtecomfort

Een stof die warmte en kou weerkaatst, de temperatuur optimaliseert en zo voor energiebesparing zorgt.

Design
Design

Een stof met een glanzend, reflecterend metalen oppervlak, waardoor het een stijlvolle, moderne, hightech of zelfs chique uitstraling heeft.

Privacy en uitzicht
Privacy en uitzicht

Dankzij de gemetalliseerde laag geniet je van de voordelen van privacy overdag, zonder afbreuk te doen aan het prachtige uitzicht buiten.

Antistatisch
Antistatisch

Een stof die antistatisch is en geen stof aantrekt.

Vind hier onze klantervaringen

Lees meer over wat klanten vinden van Kvadrat Verosol in huis in onze testimonials.

Klantervaringen