Goed voor het milieu en je portemonnee

Hoe belangrijk is duurzaamheid en het verduurzamen van de producten in je woning? Heb je al eens nagedacht over het feit dat binnenzonwering hier een steentje aan bij kan dragen en tegelijkertijd positief uitvalt voor je portemonnee? Vast niet! Je zal blij verrast zijn.

Kvadrat Verosol levert producten die niet alleen lang meegaan en energie besparen, maar die ook nog eens uiterst milieuvriendelijk worden gemaakt. Wie bewust kiest, kiest dus voor Kvadrat Verosol!

Tot 25% besparen op koellasten en stookkosten!

Voor Kvadrat Verosol is duurzaamheid geen trend maar ons bestaansrecht. Al sinds de oprichting in 1963 worden onze textielen zo ontworpen dat ze een positieve bijdrage leveren op de energierekening. Dankzij de uitstekende zonwerende, isolerende en warmtewerende waarden van de textielen, wordt er in de zomer bespaard op koellasten en in de winter bespaard op stookkosten. Bij correct gebruik kan dit oplopen tot een besparing van 25%.

Recyclebaar

Bij het ontwikkelen van onze producten, kijken wij of de gebruikte materialen goed recyclebaar zijn. Daarnaast letten wij er voortdurend op dat de gebruikte grondstoffen zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd worden. Katoen heeft bijvoorbeeld een groen imago, maar voor de productie is erg veel water nodig. Wij kiezen mede daarom voor polyester en kijken voortdurend of er geen groenere alternatieven zijn die dezelfde kwaliteit leveren.

Duurzame productie

Ook de manier waarop Kvadrat Verosol produceert is duurzaam. Onze daken zijn voorzien van meer dan 2.200 zonnepanelen waarmee we een groot deel van onze energie kunnen opwekken. Bij de productie van onze textielen beperken we het watergebruik en bijna al onze doeken worden zeer duurzaam gekleurd dankzij transferprint. Als laatste proberen we zo weinig mogelijk afval en verontreiniging te veroorzaken en besparen energie overal waar mogelijk.

Vind een specialist in de buurt

Onze dealers verzorgen graag advies op maat en zorgen ervoor dat jij de perfecte Kvadrat Verosol zonwering vindt.

Vind een verkooppunt in de buurt