"Het is direct minder warm in de woonkamer"

De familie Wilmink woont in een modern gebouw in Hoofddorp. Het vele glas biedt een prachtig uitzicht, maar goede binnenzonwering is onmisbaar. De familie koos bewust voor Kvadrat Verosol. “Je merkt het effect onmiddellijk.”

Familie Wilmink

Locatie:

Hoofddorp, Nederland

Binnenzonwering:

  • Multi rolgordijn QS83
  • Standaard rolgordijn QS60

Textiel:

  • SilverScreen 203

Transparant en zonwerend

Een brede glazen gevel op het zuiden, dat vereist goede binnenzonwering, vertelt Wilmink. “In de zomer staat de zon van elf uur ’s ochtends tot acht uur ’s avonds op de gevel. Dan wordt het binnenshuis erg warm. Daarom zijn we op zoek gegaan naar goede
binnenzonwering. We hebben ons uitgebreid laten voorlichten en kwamen zo bij Kvadrat Verosol terecht. Volgens de dealer was Kvadrat Verosol SilverScreen de beste keuze voor ons huis, vanwege de zonwerende kwaliteiten en de transparantie van het doek. Dat is een goed advies gebleken. Op het moment dat de zon fel op de gevel staat, doen we de zonwering naar beneden en merken we direct het effect. Het wordt minder warm in de woonkamer.”

Stijlvol interieur

“Het mooie van Kvadrat Verosol is dat het doek transparant is. Het weert de stralingswarmte, maar je kunt er ook nog steeds doorheen kijken. Daardoor zijn we niet afgesloten van de buitenwereld als we de binnenzonwering naar beneden hebben. Dat vonden wij ook
belangrijk.” Wilmink is blij met de bewuste keuze voor Kvadrat Verosol. “Wij zijn nogal met interieur bezig en denken goed na voordat we dingen aanschaffen. Raambekleding is een belangrijk onderdeel van het interieur, vinden wij. Afgezien van de technische werking past Kvadrat Verosol ook wat kleur en stijl betreft bij ons huis. De vormgeving, de luxe uitstraling en de afwerking deden de rest.”