Te weinig privacy en ruimte

Merel en Pieter wonen in Aalsmeer met hun vier kinderen. De kinderen worden natuurlijk steeds ouder, waardoor er een gebrek aan privacy en ruimte ontstaat. De vraag die binnen het gezin speelt is of ze hier blijven wonen of dat ze gaan verhuizen?

Klantervaring

Vtwonen Aalsmeer

Binnenzonwering:

  • Standaard plissé P70

Textiel:

  • Originals 816

Merel en Pieter wonen samen met hun twee zoons en twee dochters in een twee-onder-een-kap jaren ’30 woning in Aalsmeer. Bij deze make-over staan een grotere woonkeuken, een eigen plek voor Merel en Pieter en een intieme sfeer creëren centraal. Ze willen graag een verbinding tussen het huis en de tuin waardoor zij ook buiten gezellig met vrienden en familie buiten kunnen dineren.

Standaard plissé

Het team van stylisten is aan de slag gegaan met de nieuwe inrichting van het huis en daarbij hebben zij gebruik gemaakt van Kvadrat Verosol stoffen. Er is gekozen voor een Standaard plissé in verschillende kleuren. De Standaard plissé is verkrijgbaar als lichtdoorlatend, ondoorzichtig en verduisterend plisségordijn.

Besparen op energiekosten?

Als je op zoek bent naar een energiebesparende oplossing voor je raambekleding, dan kun je een plisséstof kiezen met een gemetalliseerde zijde. Hiermee bespaar je bij juist gebruik tot wel 25% aan energiekosten op jaarbasis.

Vtwonen

Vtwonen is een televisie programma waarbij je wooninspiratie op kunt doen voor in en rondom je huis en diverse stylingtips krijgt. Daarnaast verkopen zij ook zo'n 90.000 artikelen in de shop. In iedere aflevering geven zij een huis een make-over, waarbij soms ook de Kvadrat Verosol binnenzonwering wordt toegepast.