Een warm geheel creëren

Daan en Milica wilden na zes jaar in een klein appartement te hebben gewoond, graag wat meer ruimte hebben. Vandaar dat zij zijn verhuisd naar een vrijstaande woning in Soest.

vtwonen Soest

Locatie:

Soest, Nederland

Binnenzonwering:

  • Standaard plissé P70
  • Vario plissé P71
  • VeroFit

Textiel:

  • Originals 812

Door deze verhuizing naar een vrijstaande woning, hebben Daan en Milica veel meer ruimte en licht in huis! In deze aflevering van "vtwonen weer verliefd op je huis" is te zien dat het vaste grote raam wordt vervangen door twee extra brede openslaande deuren die het huis verbinden met de grote tuin.

De grootste woonwens was om er een gezellig en warm geheel van te maken. Om dit waar te kunnen maken is er gebruik gemaakt van Kvadrat Verosol binnenzonwering. De producten die in de aflevering zijn gebruikt zijn de Standaard plissé en Vario plissé in een VeroFit frame. In de ramen in de woonkamer en de eetkamer zijn standaard plissés opgehangen en in de openslaande deuren is een Vario plissé opgehangen. Het gekozen textiel voor de binnenzonwering is het semi-transparante gemetalliseerde textiel Originals 812 in de kleur 741 (zandbeige). 

Glare

Zoals de stylist aangaf: "het product heeft een bepaald materiaal aan de achterkant, waardoor je tijdens het televisie kijken of gamen geen last hebt van schittering van buiten." Deze schittering wordt ook wel 'glare' genoemd. Het 'materiaal' waar de styliste het over heeft is een gemetalliseerde laag op de achterzijde van het textiel. Dit ultradunne aluminium laagje zorgt ervoor dat het verblindende zonlicht buiten gehouden wordt, terwijl je kunt blijven genieten van het uitzicht. 

vtwonen

vtwonen is een televisieprogramma waar je wooninspiratie op kunt doen en je diverse stylingtips krijgt. Daarnaast verkoopt vtwonen ook zo'n 90.000 artikelen in de online shop. In iedere aflevering geven zij een huis een make-over, waarbij soms ook de Kvadrat Verosol binnenzonwering wordt toegepast.

Klik hier om meer te lezen over de toepassing van de Kvadrat Verosol binnenzonwering door Select Windows.