Een make-over voor een groot gezin

Andrea en Bas wonen samen met hun 8 kinderen in een eengezinswoning in Uitgeest. Door het grote gezin zijn het gebrek aan privacy en opbergruimte een probleem.

vtwonen Uitgeest

Locatie:

Uitgeest, Nederland

Binnenzonwering:

  • Standaard plissé P70
  • Vario plissé P71
  • VeroFit

Textiel:

  • Originals 812

Sinds vijf jaar wonen Andrea en Bas met hun 8 kinderen in Uitgeest. Na al die jaren voelt het huis nog steeds niet als hun thuis. Door de beperkte ruimte vinden zij het lastig om voldoende opbergruimte te creëren en daarnaast sfeer en privacy toe te voegen aan de woonkamer.

De grootste woonwens was om meer sfeer en privacy te creëren. Om hier aan bij te dragen is er gekozen voor onze Kvadrat Verosol binnenzonwering. De producten die in de aflevering zijn gebruikt zijn de Standaard plissé en Vario plissé in een Verofit zonder frame. In de ramen in de woonkamer zijn de standaard plissés opgehangen met daarin het semi-transparante gemetalliseerde textiel Originals 812 in de kleur 773. In de keuken is is er gekozen voor een Vario plissé in een Verofit zonder frame. Ook hier zit het Originals 812 textiel in, in de kleur 292. Het voordeel van een Verofit zonder frame is dat er niet in de kozijnen geboord of geschroefd hoeft te worden. Met klemmetjes wordt de plissé aan de boven-en onderkant van het raam vastgemaakt. Je kunt de plissé door middel van de handgreep zowel naar de bovenkant, als de onderkant, als naar het midden verplaatsen.

vtwonen

vtwonen is een televisieprogramma waar je wooninspiratie op kunt doen en je diverse stylingtips krijgt. Daarnaast verkoopt vtwonen ook zo'n 90.000 artikelen in de online shop. In iedere aflevering geven zij een huis een make-over, waarbij soms ook de Kvadrat Verosol binnenzonwering wordt toegepast.

Klik hier om meer te lezen over de toepassing van de Kvadrat Verosol binnenzonwering door Select Windows.