Een landelijke make-over

Voor de make-over van het huis van Rik en Tamara is binnenzonwering van Kvadrat Verosol gebruikt. De binnenzonwering die gebruikt is voor de make-over zijn de Twin plissé en de Originals.

vtwonen Utrecht

Locatie:

Utrecht, Nederland

Binnenzonwering:

  • Twin plissé P72

Textiel:

  • Originals 849
  • Originals 816

Een jaren 30-herenhuis

Het gezin bestaat uit vader Rik, moeder Tamara en hun vier kinderen. De kinderen worden pubers en dit zorgt ervoor dat er te weinig zitruimte is in de woonkamer. Om die reden wil Tamara graag verhuizen, maar Rik geeft de voorkeur aan verbouwen. Het huis waarin ze wonen is een jaren 30-herenhuis gelegen nabij het centrum van Utrecht. Dit zorgt er dan ook voor dat er veel verkeer en voetgangers voor het huis langs lopen. Om ervoor te zorgen dat er een goede balans is tussen een prettige doorkijk en het behouden van privacy heeft de stylist gekozen om een Twin plissé op te hangen.

Voordelen van een Twin plissé

Dit is een duo plisségordijn waarin je twee stoffen kunt combineren in één product, een ondoorzichtige stof en een transparante stof. Heb je overdag last van de warmte van buiten en het hinderlijke zonlicht? Laat dan de transparante en lichtdoorlatende stof zakken. Hiermee voorkom je inkijk van buiten naar binnen, terwijl je nog wel naar buiten kunt kijken en kunt genieten van het uitzicht. ’s Avonds in het donker zouden de voorbijgangers naar binnen kunnen kijken als jij het licht binnen aan hebt, maar doordat je de ondoorzichtige stof laat zakken zorgt het plisségordijn ervoor dat je 100% privacy hebt.

Vtwonen

Vtwonen is een televisie programma waarbij je wooninspiratie op kunt doen voor in en rondom je huis en diverse stylingtips krijgt. Daarnaast verkopen zij ook zo'n 90.000 artikelen in de shop. In iedere aflevering geven zij een huis een make-over, waarbij soms ook de Kvadrat Verosol binnenzonwering wordt toegepast.