vtwonen Soest

Daan en Milica zijn verhuisd van een klein appartement naar een vrijstaande woning, waardoor zij veel meer ruimte en licht hebben in huis. Hun grootste woonwens was om er een gezellig en warm geheel van te maken. Om dit waar te kunnen maken is er gebruik gemaakt van Kvadrat Verosol binnenzonwering. De producten die zijn gebruikt zijn de Standaard plissé P70 en een Vario plissé P71 in een VeroFit. 

vtwonen Soest 

  vtwonen Aalsmeer

  De woonwensen van Merel en Pieter waren een fijne werkplek, meer privacy en een goede verbinding tussen binnen en buiten. Om deze woonwensen te realiseren is er gebruik gemaakt van Kvadrat Verosol binnenzonwering. De producten die zijn gebruikt zijn de Standaard plissé P70 in combinatie met de Originals textielcollectie.

  vtwonen Aalsmeer

   Standaard plissé met Originals 816

   vtwonen Badhoevedorp

   Michiel en Monique zitten in een dilemma om te verhuizen of te blijven. vtwonen is daarom aan de slag gegaan met een make-over aan het huis. Voor deze make-over is binnenzonwering van Kvadrat Verosol gebruikt. De producten die zijn gebruikt zijn de Twin plissé en de Originals.

   vtwonen Badhoevedorp

    vtwonen Utrecht

    Voor de make-over van het huis van Rik en Tamara is binnenzonwering van Kvadrat Verosol gebruikt. De binnenzonwering die voor de make-over gebruikt is zijn de Twin plissé en de Originals van Kvadrat Verosol.

    Vtwonen Utrecht

     Twin plissé met Originals 816 en 849