Gordijnen QC

Gordijnen met een luxe uitstraling

Informatie

De topkwaliteit van Kvadrat Verosol is ook bij de gordijnen te merken. Onze gordijnen werken energiebesparend dankzij reflectie en bieden bovendien privacy: De aluminium laag aan de buitenzijde van het gordijn levert overdag een sterke bijdrage aan het buitenhouden van de warmte en het wegnemen van hinderlijk zonlicht waarbij het zicht naar buiten behouden blijft. ’s Nachts en in de winterperiode draagt de metaallaag bij aan het binnenhouden van de warmte.

Onze gemetalliseerde gordijnen reguleren niet alleen warmte en licht, maar beschermen ook tegen schadelijke UV-straling. Het gordijn biedt privacy terwijl je perfect contact met de buitenwereld houdt.

De gordijnstof is beschikbaar in een transparante en een semi transparante uitvoering en je kunt kiezen uit 18 kleuren. Vanwege het dunne laagje aluminium zijn de stoffen wat stugger. Door het gordijn met een wave-plooi te confectioneren hangt het gordijn het mooist.

Kvadrat Verosol gordijnen zijn gemaakt van 100% polyester (Trevira CS) en zijn aan het einde van de gebruiksfase 100% recyclebaar.

Breedte Van 80 tot 960 cm
Hoogte Van 100 tot 400 cm
Bediening Handbediening, Gemotoriseerd 24V DC motor, Gemotoriseerd 12V Batterij

Sluiting  zijsluiting, middensluiting
Modellen  enkele plooi, dubbele plooi, triple plooi, wave, ringen
Afwerking loodveter
Stofkleuren  beschikbaar in 18 kleuren.

Bekijk de textiel-pagina’s voor meer informatie.

3 jaar garantie
Geproduceerd in Nederland