Functionele binnenzonwering

Kvadrat Verosol is de bedenker en grondlegger van gemetalliseerd textiel en plisségordijnen. Wij innoveren voortdurend om de beste prestaties op het gebied van warmte- en daglichtbeheersing te bieden. We streven naar het creëren van het meest duurzame binnenklimaat, waar mensen comfortabel kunnen wonen en werken.

Kvadrat Verosol is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van functionele binnenzonwering en wereldwijd leverancier van gemetalliseerd textiel. Al bijna 60 jaar produceert Kvadrat Verosol hoogwaardige zonwering met een aluminium achterzijde die op warme dagen zonnestraling reflecteert en op koude dagen een uitstekende isolatie biedt.

Made in Holland

Onze medewerkers in Eibergen zijn trots op de Kvadrat Verosol producten die ze maken. Ons productieproces is duurzaam ingericht en geeft onderscheidende producteigenschappen. Hierdoor gaat de zonwering van Kvadrat Verosol lang mee en levert jaar in jaar uit de nodige energiebesparing op.

Recente updates

Nieuwsgierig geworden naar Kvadrat Verosol? Ga naar onze nieuws pagina om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen rondom ons bedrijf. 

Lees onze nieuwsberichten