Een vrij uitzicht, maar tegelijkertijd ook verblindingsbeheersing

Het Fellow Workspace kantoorhotel bestaat uit verschillende openbare ruimtes, waaronder lounges, vergaderzalen en cafégedeeltes.

Projectreferentie

Fellow Workspace

Binnenzonwering:

  • Kvadrat Shade Brackets

Textiel:

  • Clearview

Het gebouw

In de Deense stad Aarhus ligt het Fellow Workspace kantoorhotel. Het gebouw, van eigenaar Ulf Monrad Gaardsted, bestaat uit verschillende openbare ruimtes waar nieuwe raambekleding noodzakelijk was.

De wens

Vanwege de verschillende ruimtes waren er diverse wensen binnen dit project. Het was van belang dat de gasten geen last zouden hebben van het verblindende licht van buiten, maar tegelijkertijd wel konden blijven genieten van het prachtige uitzicht op de haven in Aarhus. 

De oplossing

In de vergaderruimten is er gekozen voor Clearview in een Kvadrat Shade bracket met kettingbediening. Dit textiel zorgt voor thermisch en visueel comfort, terwijl er toch een vrij uitzicht is op de prachtige omgeving. 
Ulf Monrad Gaardsted: "We hebben voor Kvadrat gekozen vanwege de onberispelijke kwaliteit, het grote aanbod aan kwaliteiten, ontwerpen en de eigentijdse kleuren  - allemaal aspecten die passen bij het gevoel dat we wilden creëren. De samenwerking was ook plezierig. We voelden een oprechte en diepe belangstelling voor ons project en onze ideeën, en kregen formidabele adviezen en begeleiding."