Een medisch centrum dat voldoet aan de hoge industrienormen voor een groen ontwerp en duurzaamheid

Het medisch centrum van Kaiser Permanente Northern California is prachtig en voldoet aan hoge industrienormen voor een groen ontwerp en duurzaamheid.

Medisch Centrum Kaiser Permanente

Locatie:

Verenigde Staten

Textiel:

  • EnviroScreen 802

Het gebouw

Het Mission Bay Medical Office Building is een gebouw met negen verdiepingen en 220.000 vierkante meter vloeroppervlak. Het voldoet aan de hoogste normen voor milieu en duurzaam bouwen, inclusief LEED-goudcertificering, onderdeel van het nieuwe constructies classificatiesysteem van de US Green Building Council. Kenmerken variëren van zonnepanelen tot een maximale water- en energie-efficiëntie. Buiten eisen de met glas beklede bochten op de bovenste niveaus, de aandacht van alle kanten op. Schuine, uitspringende ramen in het atrium splitsen de gevel van de lagere niveaus op voor extra visuele belangstelling.

De wens

Een gunstige locatie met het potentieel om klanten van vandaag en in de toekomst te dienen. Technologie die zorg ondersteunt, exact afgestemd op de wensen van de klant. Een heldere, open omgeving die interacties tussen artsen, patiënten en familie verbetert.

De oplossing

Om de vereiste hoge normen te bereiken, zijn 800 rolgordijnen (gemotoriseerd en handmatig) met Kvadrat Verosol EnviroScreen geïnstalleerd.

Gekozen producten