Om comfortabel te kunnen wonen en werken is zonwering een must. Gemetalliseerde raambekleding zorgt ervoor dat het in de zomer binnen lekker koel blijft en in de winter aangenaam warm.

Ontdek hoe het werkt

Een deel van de zonnestraling wordt gereflecteerd door de beglazing. Het grootste deel van de zonnestraling wordt door de gemetalliseerde zonwering van Kvadrat Verosol naar buiten gereflecteerd, rechtstreeks terug door de beglazing.

Ontdek het effect

Zonwering is een belangrijk element in ieder interieur. Gemetalliseerde raambekleding van Kvadrat Verosol kan tot 85% van de zonnestralen weerkaatsen en verblinding voorkomen, terwijl het uitzicht naar buiten toe intact blijft. 

Ontdek de voordelen
Dankzij de uitstekende zonwerende en isolerende eigenschappen van Kvadrat Verosol gemetalliseerde raambekleding kun je tot maar liefst 25% aan energie besparen. Deze besparingen zal je snel terugzien in je portemonnee!
Ontdek hoeveel je kunt besparen

FourC - De zonwering die met je mee denkt

FourC is een geavanceerd draadloos en automatisch systeem voor Kvadrat Verosol rolgordijnen. FourC zorgt ervoor dat je geen last van verblindingshinder krijgt, het gebouw minder warm wordt en ondanks alles wel een optimaal zicht naar buiten blijft behouden. In de avond gaan de rolgordijnen automatisch omlaag, en zorgt de gemetalliseerde laag van de zonwering voor een zeer goede isolatie. 

Ontdek FourC geautomatiseerde zonwering