Op zoek naar een originele, flexibele vorm van raamdecoratie voor je thuiskantoor? Overweeg dan zeker paneelgordijnen! Verschuif de verticale panelen stof afzonderlijk van elkaar over een railsysteem met meerdere sporen. Zo bepaal je zelf welk deel van het raam je wilt bedekken en creëer je direct een huiselijke uitstraling.

Voorkom verblinding, behoud uitzicht op je thuiswerkplek

Paneelgordijnen zijn leverbaar met verschillende soorten stof, van doorzichtig tot ondoorzichtig en zelfs verduisterend. Met een (semi-)transparant paneelgordijn weer je de zon, maar blijf je genieten van je uitzicht, ook als de panelen dicht zitten. Zo heb je geen last van het felle zonlicht en behoud je tegelijkertijd contact met de buitenwereld. Werk je met een beeldscherm? Kies dan voor een semi-transparante of non-transparante stof. Daarmee heb je geen last van hinderlijke reflectie in je scherm. Werk je ook wel eens ’s avonds en wil je ook dan geen inkijk van buitenaf? Kies dan voor een non-transparante of verduisterende stof.

Zonwering, warmtewering en isolatie voor je thuiskantoor

Zoek je naast zonwering ook een oplossing om de temperatuur op je thuiskantoor te controleren? Kies dan voor paneelgordijnen met gemetalliseerde stof. Deze stof is aan de buitenkant voorzien van een dun laagje metaal. Dankzij dit metalen laagje wordt zonlicht én de daarbij opbouwende warmte  direct teruggekaatst naar buiten. Zo voorkom je dat de temperatuur op je thuiswerkplek te ver oploopt. In de winter heeft gemetalliseerd textiel juist een isolerende werking. Zo profiteer je optimaal van je gestookte warmte en verlaag je eenvoudig je energierekening.

Paneelgordijnen: voor een thuiskantoor met grote raampartij

Heb jij op je thuiswerkplek de luxe van een grote raampartij? Overweeg dan zeker paneelgordijnen. Wij leveren paneelgordijnen voor jouw thuiskantoor van maximaal 300 cm hoog en maximaal 600 cm breed. Daarmee bieden we ook voor zeer grote ramen een passende oplossing.

Voordelen van paneelgordijnen op je thuiswerkplek

  • Moderne, bijzondere raambekleding;
  • Zonwerend, warmtewerend en isolerend;
  • Transparant, semi-transparant, ondoorzichtig of verduisterend;
  • Zeer geschikt voor grote ramen;
  • Handbediend met koordbediening of trekstang;
  • Op maat gemaakt in onze Nederlandse fabriek;
  • Verkrijgbaar in vele kleuren.

Toon mij alle paneelgordijnen