Zoek je raambekleding met een moderne uitstraling? Rolgordijnen hebben een strakke, rustige look en passen perfect bij een modern thuiskantoor.

Zonwering, warmtewering en isolatie in je werkkamer

Wil je niet alleen de zon maar ook de warmte buitenhouden? Dan is een rolgordijn met gemetalliseerde stof de uitkomst. Dit dunne metaallaagje zit aan de buitenkant van de stof en reflecteert zonlicht, én de daarbij opbouwende warmte, direct weer naar buiten. In de winter zorgt de gemetalliseerde stof er juist voor dat de kou buiten en de warmte binnen blijft. Zo creëer je een werkplek die altijd een prettige temperatuur heeft; ’s zomers en ’s winters. En dat is niet alleen comfortabel voor je lichaam, het verlaagt bovendien je energierekening.

Prestatie overzicht

De genoemden waarden zijn bepaald in combinatie met zonwerend HR++ glas (ref. type G EN14501:2021) en gebaseerd op onafhankelijke meetdata bij een wit doek.

1. Warmte die door de combinatie van beglazing en textiel wordt geweerd.
2. Verbetering van de isolatiewaarde van beglazing met textiel, ten opzichte van alleen beglazing.
3. Mate waarin dit textiel verblinding voorkomt en reflectie op beeldschermen vermijdt.

Voorkom verblinding, behoud uitzicht en daglicht

Wil je graag een rolgordijn op je thuiskantoor, bedenk dan goed welk type textiel bij je wensen past. Met een rolgordijn met een transparante of semi-transparante stof houd je fel zonlicht buiten, met behoud van natuurlijk licht en uitzicht. Zo kun jij je werk doen zonder verblind te worden en zonder dat je je afgesloten voel van de wereld. Werk je met een beeldscherm en wil je geen last hebben van hinderlijke reflectie in je beeldscherm? Kies dan voor een semi-transparant of non-transparant (ondoorzichtig) doek. Werk je regelmatig ’s avonds en wil je ook in de avonduren geen inkijk van buitenaf? Kies dan voor een ondoorzichtige of verduisterende stof. Met deze stoffen voorkom je inkijk onder alle omstandigheden.

Rolgordijnen met twee stoffen in één systeem

Als jouw thuiswerkplek onderdeel is van een andere ruimte, dan wil je misschien niet kiezen tussen de verschillende soorten stoffen. Heb je bijvoorbeeld een thuiswerkplek op je slaapkamer? Dan wil je overdag graag zonlicht weren, met behoud van uitzicht en natuurlijk licht. Daarmee creëer je fijne omstandigheden om je werk goed te doen. ’s Nachts wil je juist al het licht buitensluiten, zodat je lekker kunt slapen. Kies in dat geval voor een rolgordijn met twee doeken in één systeem: een (semi-)transparant doek voor overdag en een verduisterend doek voor ’s nachts. Daarmee bepaal je altijd zelf jouw ideale hoeveelheid licht, uitzicht en inkijk.

Al onze rolgordijnen worden in Nederland in onze fabriek in Eibergen gemaakt. We maken elk product op maat en controleren ieder product dat onze fabriek verlaat handmatig. Zo weet je zeker dat jouw rolgordijn perfect past en kun jij jarenlang genieten van de raambekleding in je thuiskantoor.

Voordelen van rolgordijnen op je thuiswerkplek

  • Strakke, moderne uitstraling;
  • Zonwerend, warmtewerend en isolerend;
  • Transparant, semi-transparant, non-transparant of verduisterend;
  • Handbediend, gemotoriseerd of met slimme bediening;
  • Ook leverbaar met twee stoffen in één product;
  • Beschikbaar in vele kleuren;
  • Hoge kwaliteit en altijd op maat gemaakt.

Toon mij alle rolgordijnen