Rolgordijnen zijn misschien niet het eerste product waar je aan denkt bij raambekleding voor je woonkamer. Toch biedt dit type raamdecoratie veel voordelen. Rolgordijnen hebben een rustige, strakke uitstraling en passen uitstekend in een modern interieur.

Met een transparante of semi-transparante stof behoud je overdag het uitzicht, terwijl je de zon wel buiten houdt. Met een ondoorzichtige of verduisterende stof voorkom je ook ‘s avonds inkijk van buitenaf. Naast rolgordijnen met één stof, biedt Kvadrat Verosol rolgordijnen met twee stoffen zodat je niet hoeft te kiezen tussen uitzicht en het voorkomen van inkijk. Het is ook mogelijk om een Kvadrat Verosol rolgordijn te bestellen met een cassette.

Prestatie overzicht

De genoemden waarden zijn bepaald in combinatie met zonwerend HR++ glas
(ref. type G EN14501:2021) en gebaseerd op onafhankelijke meetdata bij een wit doek.

1. Warmte die door de combinatie van beglazing en textiel wordt geweerd.
2. Verbetering van de isolatiewaarde van beglazing met textiel, ten opzichte van alleen beglazing.
3. Mate waarin dit textiel verblinding voorkomt en reflectie op beeldschermen vermijdt.

Warmtewerende en isolerende rolgordijnen

Wil je niet alleen de zon- maar ook de warmte buitenhouden? Dan is een rolgordijn met onze unieke gemetalliseerde stof de uitkomst. Dit dunne metaallaagje zit aan de buitenkant van de stof en reflecteert zonlicht, én de bijbehorende warmte, direct weer naar buiten. In de winter zorgt de gemetalliseerde stof er juist voor dat de kou buiten en de warmte binnen blijft. Daarmee is deze isolerende, energiebesparende raambekleding niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Al onze rolgordijnen worden in Nederland in onze fabriek in Eibergen gemaakt. Elk product wordt speciaal voor jou op maat gemaakt en handmatig gecontroleerd. Zo weet je zeker dat jouw rolgordijn perfect past en kun je jarenlang genieten van jouw raambekleding. De ideale rolgordijnen voor bij jou in de woonkamer vind je bij Kvadrat Verosol.

Voordelen van rolgordijnen in je woonkamer

  • Strakke, rustige uitstraling;
  • Transparant, semi-transparant, non-transparant of verduisterend;
  • Zonwerend, warmtewerend en isolerend;
  • Handbediend, gemotoriseerd of met slimme bediening;
  • Ook leverbaar met twee stoffen in één product;
  • Beschikbaar in vele kleuren;
  • Nederlands kwaliteitsproduct;
  • Op maat gemaakt, past altijd.

Toon mij alle rolgordijnen