Geniet van de unieke werking van Kvadrat Verosol binnenzonwering

Creëer thermisch en visueel comfort met ons gemetalliseerde textiel

Zonwering is een belangrijk element in ieder interieur. Zonwering van Kvadrat Verosol zorgt voor hoge comfort tijdens het wonen en werken. Gemetalliseerde raambekleding zorgt ervoor dat het in de zomer binnen koel blijft en in de winter aangenaam warm. Dankzij de gemetalliseerde laag wordt verblindend zonlicht buiten gehouden, terwijl je optimaal kan blijven genieten van het uitzicht en voldoende daglicht.

De basis voor onze duurzame producten is het unieke gemetalliseerde doek met warmtewerende, isolerende en sfeercreërende kwaliteiten.

Ontdek het geheim van Kvadrat Verosol

Kvadrat Shade

De rolgordijnen binnen de Kvadrat Shade collectie bieden flexibiliteit en creativiteit. Je kunt de hardware en het textiel van de Kvadrat Shade rolgordijnen namelijk zelf gemakkelijk samenstellen.

Kvadrat Shade rolgordijnen zijn ontworpen om aan diverse behoeften te voldoen - of het nu gaat om het verbeteren van visueel, akoestisch of thermisch comfort, of een combinatie van die drie - je realiseert het met de Kvadrat Shade rolgordijnen. De Kvadrat Shade collectie is ontworpen door Ronan & Erwan Bouroullec en is gemaakt van duurzame materialen van topkwaliteit en bieden een esthetisch uitstekende manier om welzijn en productiviteit te verhogen.

Bekijk hier de Kvadrat Shade collectie

Kvadrat Verosol houdt hinderlijk licht buiten

Verblinding of schittering op beeldschermen ontstaat door teveel lichtinval. De gemetalliseerde binnenzonwering van Kvadrat Verosol filtert het licht, waardoor je ongehinderd naar je beeldscherm kunt blijven kijken, zonder dat het uitzicht naar buiten verloren gaat.

Probeer het zelf! Ervaar het verschil in lichtinval en hinderlijke weerkaatsing