Een textiel dat uitermate geschikt is voor zorginstellingen

In een toonaangevend Scandinavisch ziekenhuis bevordert Kvadrat Shade de genezing en het welzijn van de patiënten. Athos, het speciaal ontwikkelde textiel voor zorginstellingen voldoet aan strenge eisen op het gebied van hygiëne en duurzaamheid.

Scandinavisch ziekenhuis

Locatie:

Denemarken

Binnenzonwering:

  • Kvadrat Shade Minimal Bracket S

Textiel:

  • Athos

Het gebouw

Dit toonaangevende ziekenhuis in Scandinavië richt de diverse ruimtes en kamers zo in dat het er comfortabel is en de patiënten zich ontspannen voelen.

De wens

De wens van Jeppe Højbjerg Højersgaard, woordvoerder van het ziekenhuis, was dat de gekozen producten ontspannen, persoonlijk en vertrouwd aan moeten voelen. Als patiënten zich op hun gemak voelen, genezen ze beter. Daarnaast was het ook belangrijk dat de producten bestand zijn tegen reiniging met desinfecterende middelen. 

De oplossing

Om aan de wens van het ziekenhuis te voldoen is er gekozen voor Kvadrat Shade rolgordijnen in combinatie met het medische textiel Athos. Dit textiel is ideaal voor zorginstellingen, is getest volgens de vereiste ziekenhuisnormen en bestand tegen reiniging met desinfecterende middelen. Meneer Højbjerg Højersgaard vertelt dat de rolgordijnen van Kvadrat Shade zijn gekozen vanwege hun ontwerp, kwaliteit en duurzaamheid. "Gedurende het hele project was de dialoog professioneel en constructief. Er was altijd een grote bereidheid om producten aan te passen aan de veeleisende kwaliteits- en hygiënenormen van dit project".