Elektrische raamdecoratie en Smart Home

Eén van de gemakken van Kvadrat Verosol binnenzonwering is dat je je rolgordijn of plissé op afstand kunt bedienen, gewoon vanuit je luie stoel! Een groot deel van de Kvadrat Verosol collectie is verkrijgbaar met een gemotoriseerde bediening. Met slechts een druk op de knop en gaat je binnenzonwering omhoog of omlaag en regel je in een handomdraai een comfortabel binnenklimaat én aangename sfeer in huis.

Elektrische bediening

Veel Kvadrat Verosol raambekleding wordt voorzien van elektrische bediening. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende systemen, van betterijgevoede oplossingen met een afstandsbediening, tot complete groepen die via een relaiskast centraal of decentraal bediend kunnen worden. Hier volgt een overzicht van de door ons aangeboden standaard opties en componenten

Tahoma Switch.jpg

Opladen via de zon

Sommige gemotoriseerde producten werken met een batterijmotor, anderen met een oplaadbare batterij die eens per drie maand een nacht opgeladen dient te worden. Een kwestie van het bijgeleverde kabeltje in de binnenzonwering steken en de stekker in het stopcontact doen. De volgende dag is de binnenzonwering weer klaar voor minstens een aantal maanden bedieningsgemak. De gemotoriseerde bediening is ook verkrijgbaar met een klein zonnepaneeltje. Op zonnige dagen laadt de batterij zichzelf op en hoeft de bediening dus nog minder vaak aan de stroom.

  Kindveiligheid

  Voor de gemotoriseerde bediening is geen transformator nodig en hoeven geen kabels te worden aangelegd. Dat bespaart je weer een klus en het interieur blijft mooi en strak. Bovendien ben je dankzij de gemotoriseerde bediening verlost van loshangende koorden, waardoor het ook nog eens heel kindveilig is. Het goede nieuws is dat de gemotoriseerde bediening heel betaalbaar is. Vraag ernaar bij je lokale Kvadrat Verosol dealer, onze lokale dealers kunnen je hierbij helpen. Kvadrat Verosol streeft er na om alle producten zo kindveilig mogelijk te maken. 

  Perfect tot in detail

  Kvadrat Verosol binnenzonwering is perfect tot in detail. Dat zie je direct aan de degelijke materialen waarvan onze plissés, rolgordijnen, panelen, jaloezieën en gordijnstoffen zijn gemaakt. Niet alleen de doeken zijn robuust, maar ook de profielen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Onze productontwikkelaars werken voortdurend aan het optimaliseren van het bedieningsgemak en comfort van de Kvadrat Verosol collectie. Door te blijven innoveren zijn we bij Kvadrat Verosol gedreven om binnenzonwering en comfort continu naar een hoger niveau te brengen.

  Vind hier onze klantervaringen

  Lees meer over wat klanten vinden van Kvadrat Verosol in huis in onze testimonials.

  Klantervaringen