We werken in Nederland steeds vaker vanuit huis. Een fijne thuiswerkplek waar je comfortabel en geconcentreerd kunt werken is daarbij essentieel. Bij de inrichting van een thuiskantoor denk je waarschijnlijk als eerste aan een goed bureau en een fijne bureaustoel. Naast goed meubilair is de juiste lichtinval belangrijk voor een fijne werkdag. Niets is bijvoorbeeld zo vervelend als een hinderlijke schittering op je beeldscherm door invallend zonlicht. Met zonwering kun je het zonlicht op je thuiswerkplek blokkeren, maar daarmee gaat vaak je uitzicht verloren. Om over natuurlijk daglicht maar niet te spreken. Dat kan anders!

Welke type raambekleding voor je thuiswerkplek

Bij Kvadrat Verosol bieden we diverse soorten raambekleding waarmee je zelf bepaalt hoeveel licht, uitzicht en inkijk je wilt hebben. Maar welke type raamdecoratie sluit het beste aan op jouw wensen? Wij vertellen je graag over de (on)mogelijkheden en voordelen per type raambekleding?

Rolgordijnen thuiswerkplek

Rolgordijnen hebben een strakke, moderne uitstraling. Kies voor transparante, ondoorzichtige of verduisterende stof voor jouw ideale hoeveelheid licht, uitzicht en inkijk.

Vertel mij meer

Plisségordijnen thuiswerkplek

Plisségordijnen hebben een geplooid doek en sluiten goed aan bij elk type thuiskantoor. Kies voor top down bottom up om zelf te bepalen welk deel van het raam je wilt bedekken.

Ik wil graag meer weten

Jaloezieën thuiswerkplek

Met jaloezieën regel je de hoeveelheid licht en uitzicht door de horizontale lamellen te stellen. Aluminium jaloezieën komen tot hun recht in een moderne, industriële inrichting.

Lees meer

Paneelgordijnen thuiswerkplek

Paneelgordijnen zijn een originele vorm van raambekleding voor je thuiswerkplek. De verticale stroken stof schuiven langs elkaar aan een rail. Zo bepaal je zelf welk deel van het raam je wilt bedekken.

Vertel mij meer

Gordijnen thuiswerkplek

Wil je je thuiskantoor graag wat meer aankleden? Met gordijnen creëer je direct meer sfeer. Het gemetalliseerde textiel houdt bovendien de zon buiten, met behoud van uitzicht en natuurlijk licht.

Toon meer

Alle raambekleding thuiswerkplek

Bij Kvadrat Verosol maken we al onze binnenzonwering speciaal voor jou op maat. Zo heb jij gegarandeerd raambekleding die perfect past en kun je je snel weer focussen op je werk.

Toon mij alle raambekleding thuiswerkplek