OmniaScreen 293

Duurzaam, ftalaatvrij doek met zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding

FD01 Wit 293_FD01 FD01
Wit
FD03 Lichtgrijs 293_FD03 FD03
Lichtgrijs
FB02 Donkergrijs 293_FB02 FB02
Donkergrijs
FD02 Beige 293_FD02 FD02
Beige
FB03 Bruin 293_FB03 FB03
Bruin
FB01 Zwart 293_FB01 FB01
Zwart

Informatie

De OmniaScreen collectie combineert een geweldig uitzicht met uitstekende prestaties. Warme winters en koele zomers - OmniaScreen biedt visueel en thermisch comfort met behoud van een geweldig uitzicht naar buiten.

OmniaScreen is een gemetalliseerd screendoek met een robuuste look en feel en heeft een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Het is de perfecte oplossing om het koelen en verwarmen in gebouwen te verminderen. OmniaScreen is ftalaatvrij en daardoor een duurzame keuze.

In de zomer houdt OmniaScreen de warmte buiten wat ook warmteverlies in de winter voorkomt. Dit textiel levert verblindingsbescherming, vermindert CO2-uitstoot en levert aanzienlijke besparingen in energiekosten op (dankzij verminderd gebruik van airconditioning en verwarming).

Samenstelling 75% PVC / 25% PET
Openheidsfactor 3%
Reflectie zonnestraling 75%
Lichttransmissie 3-4%
Breedte tot 280 cm
Gewicht 450 g/m2
Dikte 0.58 mm
Reflectie
Verblindingsvrij
Doorzicht
Duurzaamheid
Brandvertragend
  • Zonnereflectie tot 75% zorgt voor een uitstekende warmte- en lichtbeheersing
  • Openheidsfactor van 3% voor een heldere doorkijk
  • Geweldige prijs-/kwaliteitverhouding

Het textiel wordt geleverd met 3 jaar productgarantie en voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving en normen. Onjuiste reiniging, gebruik buitenshuis, behandeling met chemisch agressieve middelen, en invloeden van buitenaf (o.a. beschadigingen, insecten, vervuilde condensatie) vallen niet onder de garantie.

Gebruik een vochtige doek om het textiel te reinigen. Het gebruik van neutrale zeep is mogelijk. Vermijd agressieve detergenten om de gemetalliseerde zijde te reinigen. Kan ook geborsteld worden of voorzichtig gestofzuigd (verminderde zuigkracht) met een borstelmondstuk. In geval van aanzienlijke vlekken, raden wij aan contact op te nemen met een professionele stomerij.

3 jaar garantie
Geproduceerd in Nederland

Toepassingen

OmniaScreen 293 kan worden toegepast in de volgende binnenzonwering:

Vind een specialist in de buurt

Laat je inspireren bij een van de vele Kvadrat Verosol verkooppunten in Nederland en België. Onze dealers geven je advies op maat en vertellen je graag meer over de voordelen die gemetalliseerd textiel jou te bieden heeft.

Vind een verkooppunt