Vroeger was de keuken de plek in huis om eten te bereiden en de afwas te doen. Tegenwoordig is de keuken steeds vaker de centrale plek in huis. Meer en meer mensen kiezen voor een woonkeuken en brengen hier hun tijd door met familie en vrienden. Ook qua uitstraling is de keuken een verlengstuk geworden van de woonkamer. Grote raampartijen voor veel invallend zonlicht zien we ook in de moderne woonkeukens steeds meer terug.

Warmtewerende en isolerende paneelgordijnen voor de keuken

Zoek je voor je woonkeuken naar raambekleding die niet alleen het zonlicht weert, maar ook de warmte buitenhoudt? Dan zijn paneelgordijnen met gemetalliseerde stof de oplossing. Deze stof is aan de buitenkant voorzien van een dun metaallaagje dat zonlicht, én de bijbehorende warmte, direct terugkaatst naar buiten. In de winter zorgt de gemetalliseerde stof er juist voor dat de kou buiten en de warmte binnen blijft. Daarmee dragen isolerende paneelgordijnen bij aan het verlagen van je energieverbruik. En dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Doorzichtige of ondoorzichtige paneelgordijnen in je keuken

Bij Kvadrat Verosol leveren we paneelgordijnen in verschillende stoffen, variërend van transparant en semi-transparant, tot ondoorzichtig en verduisterend. Met een (semi-)transparant paneelgordijn geniet je van je uitzicht, ook als je de panelen dicht doet. Tegelijkertijd zorgt het gemetalliseerde textiel ervoor dat je overdag geen inkijk heb. Wil je liever ’s avonds ook geen inkijk? Kies dan voor een non-transparante stof en voorkom ook in de avonduren inkijk van buitenaf.

Paneelgordijnen: ideale oplossing voor grote keukenramen

Heb je een grote raampartij in je keuken? Dan is het vinden van passende raambekleding mogelijk een uitdaging. Overweeg in dat geval zeker paneelgordijnen. Bij Kvadrat Verosol leveren we paneelgordijnen van maximaal 300 cm hoog en 600 cm breed. De panelen bestaan uit losse, verticale stroken stof die je afzonderlijk van elkaar kunt verschuiven over een railsysteem. Zo bepaal je zelf welk deel van het raam je wilt bedekken.

Voordelen van paneelgordijnen in je keuken

  • Moderne, flexibele raambekleding;
  • Zonwerend, warmtewerend en isolerend;
  • Transparant, semi-transparant, ondoorzichtig of verduisterend;
  • Zeer geschikt voor grote ramen;
  • Handbediend met koordbediening of trekstang;
  • Op maat gemaakt in onze Nederlandse fabriek;
  • Verkrijgbaar in vele kleuren.

Toon mij alle paneelgordijnen